Home Register Arcade Gallery Chatroom Members Search Today's Posts Mark Forums Read Log In
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows
Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 11-25-2020, 03:12 AM   #1
Jeremy
Registered
 
Jeremy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002

Location: New York
Posts: 63
Help - MA3 starts with a 30 sec delay after the title screen!

For years, Marine Aquarium has worked very well for me, without any issue, ever. Suddenly, tonight, for the first time, it hangs for about thirty seconds on the title screen before the aquarium displays. Once it does display, it works normally. I tried shutting down the firewall and antivirus, I tried uninstalling and re-installing the aquarium several times, but none of these things make any difference. It still hangs for about 30 seconds on the title screen before the aquarium displays. What could be causing this?
Jeremy
Jeremy is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2020, 08:48 AM   #2
Ralph
Retired
 
Ralph's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
1 Highscore

Location: Edmonton Alberta Ca
Posts: 2,373
13 seconds on my laptop. I think the latest Windows 10 upgrade has done strange things to a number of "programs".

Ludwig Wittgenstein (1889 1951)
The limits of my language are the limits of my mind. All I know is what I have words for.
Ralph is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2020, 05:02 PM   #3
Jeremy
Registered
 
Jeremy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002

Location: New York
Posts: 63
Thanks for your reply Ralph. As a matter of fact, I loaded an image of Win 7 just to test the aquarium and it's still loading about 30 secs after the title screen.
Jeremy
Jeremy is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2020, 01:59 AM   #4
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,713
No symptoms of that on my machines.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2020, 01:59 AM   #5
Jeremy
Registered
 
Jeremy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002

Location: New York
Posts: 63
Whatever the reason was, it's now back to loading in about 12-13 seconds.
Jeremy
Jeremy is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > SereneScreen Products > Marine Aquarium 3 for Windows



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -6. The time now is 01:06 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.