Home Register Arcade Gallery Chatroom Members Search Today's Posts Mark Forums Read Log In
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > Prolific/LifeGlobe Products > Goldfish Aquarium 2 for Windows
Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-31-2020, 03:43 AM   #1
Jeremy
Registered
 
Jeremy's Avatar
 
Join Date: Jul 2002

Location: New York
Posts: 63
Goldfish Aquarium 2 Working Perfectly in New Version Win 10

Good news for Windows 10 users:

When I first switched to Windows 10, Goldfish Aquarium 2 partially displayed. That is, it displayed zoomed in and much of the perimeter space was missing, much like is seen in attachment 1.
You may have seen my earlier post about the issue. So, I just didn't use it. Now I decided to reinstall Windows 10, but, this time I didn't use my old disc. I used a version of it that was very recently released; Win10_20H2_English_x64.iso.

Lo and behold, Goldfish aquarium 2 now displays perfectly on it, just as it did in previous Windows versions, as seen in attachment 2.
Attached Images
File Type: jpg 2.jpg (402.0 KB, 7 views)
File Type: jpg 1.jpg (446.0 KB, 7 views)
Jeremy
Jeremy is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2020, 12:45 PM   #2
Jim Sachs
Developer
 
Jim Sachs's Avatar
 
Join Date: Dec 2000

Location: Southern Oregon
Posts: 9,710
Glad to hear it! Microsoft must have put a patch in DirectX.
Jim Sachs
Creator of SereneScreen Aquarium
Jim Sachs is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Inside: SereneScreen Fan Forum > Prolific/LifeGlobe Products > Goldfish Aquarium 2 for Windows



Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -6. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.